Poziv za mentorice za osnaživanje žena s invaliditetom

Poziv za mentorice za implementaciju petomjesečnog programa osnaživanja žena s invaliditetom u pet različitih regija u Bosni i Hercegovini u kojima djeluju koalicije OOSI iz MyRight programa u projektu osnaživanja žena ”Ovdje sam - vidljiva i ponosna” (14104).

Slika. Poziv za mentorice za implementaciju petomjesečnog programa osnaživanja žena s invaliditetom u pet različitih regija u Bosni i Hercegovini u kojima djeluju koalicije OOSI iz MyRight programa u projektu osnaživanja žena ”Ovdje sam - vidljiva i ponosna” (14104). Na slici je Arijel Kurtagić učesnica kampanje ProbudiSe.Pravo apliciranja imaju žene s invaliditetom, a ukoliko ne bude dovaljan broj kvalificiranih žena s invaliditetom koje se jave na ovaj poziv, u razmatranje će se uzeti i žene bez invaliditeta koje su profesionalno vezane za oblast poboljšanja životnog standarda i okruženja za osobe s invaliditetom, fizička lica, sa prebivalištem u BiH.

Prednost pri selekciji će takođe imati žene iz regija Doboj, Tuzla, Bijeljina, Sarajevo i Mostar.

Rok za dostavljanje elektronske aplikacije je do 14.00 sati u utorak, 9.11.2021. na email: info@myright.ba

Kontaktirat ćemo samo kandidatkinje koje zadovolje tražene kriterije i uđu u uži izbor.

Više informacija u Opisu posla koji možete naći OVDJE.Austrian Development Cooperation i Light for the World su finansirali izradu ove web stranice With funding from Austrian Development Cooperation Light for the World