22. Januar 2018. Video za kampanju #PonosniNaSebe #CipeleSaPorukom Slika. Dževada, mladića sa invaliditetom, koji se otežano kreće, u videu za novi val kampanje PonosniNaSebe, koji ima za cilj javnosti ukazati na neophodnost adekvatnog pomagala za sve osobe s invaliditetom u BiH. Pozivamo sugrađane da nas podrže kako bi naša poruka stigla do onih koji odlučuju.

Novi val kampanje PonosniNaSebe ima za cilj javnosti ukazati na neophodnost adekvatnog pomagala za sve osobe s invaliditetom u BiH.

08. Januar 2018. Video za kampanju #PonosniNaSebe #CipeleSaPorukom Slika. Nataša, djevojka sa invaliditetom, slijepa osoba, u videu za novi val kampanje PonosniNaSebe, koji ima za cilj javnosti ukazati na neophodnost adekvatnog pomagala za sve osobe s invaliditetom u BiH. Pozivamo sugrađane da nas podrže kako bi naša poruka stigla do onih koji odlučuju.

Novi val kampanje PonosniNaSebe ima za cilj javnosti ukazati na neophodnost adekvatnog pomagala za sve osobe s invaliditetom u BiH.

27. Decembar 2017. Doboj: Okrugli sto povodom nastavka kampanje #PonosniNaSebe Slika. Koalicija organizacija osoba sa invaliditetom regije Doboj 26. decembra 2017. godine u Doboju je organizovala okrugli sto na temu nastavka aktivnosti u okviru kampanje #PonosniNaSebe #CipeleSaPorukom.
Na slici su učesnici okruglog stola, predtavnici organizacija OOSI, te predstavnici institucija regije Doboj.

Koalicija organizacija osoba sa invaliditetom regije Doboj 26. decembra 2017. godine u Doboju je organizovala okrugli sto na temu nastavka aktivnosti u okviru kampanje #PonosniNaSebe #CipeleSaPorukom.

22. Decembar 2017. Akcioni plan za unapređenje prava i položaja OSI u Kantonu Sarajevo Slika. U organizaciji Koordinacionog odbora udruženja osoba sa invaliditetom Kantona Sarajevo 22. decembra 2017. godine u hotelu Holiday u Sarajevu održan je okrugli sto na temu

Koordinacioni odbor udruženja osoba sa invaliditetom Kantona Sarajevo 22. decembra 2017. godine u Sarajevu organizovao okrugli sto na temu "Akcioni plan za unapređenje prava i položaja osoba sa invaliditetom u Kantonu Sarajevo 2018.-2021."

20. Decembar 2017. Edukacija o UN Konvenciji za predstavnike Koalicije OOSI TK Slika. Koalicija organizacija osoba sa invaliditetom Tuzlanskog kantona 18. i 19. decembra 2017. godine u hotelu

Koalicija organizacija osoba sa invaliditetom Tuzlanskog kantona 18. i 19. decembra 2017. godine u hotelu "Zlača" u Banovićima organizovala „Trening o značaju UN Konvencije o pravima osoba sa invaliditetom i preporukama UN Komiteta“.

18. Decembar 2017. Video za kampanju #PonosniNaSebe #CipeleSaPorukom Slika. Snježana, žena sa invaliditetom, korisnica kolica, u videu za novi val kampanje PonosniNaSebe, koji ima za cilj javnosti ukazati na neophodnost adekvatnog pomagala za sve osobe s invaliditetom u BiH. Pozivamo sugrađane da nas podrže kako bi naša poruka stigla do onih koji odlučuju.

Novi val kampanje PonosniNaSebe ima za cilj javnosti ukazati na neophodnost adekvatnog pomagala za sve osobe s invaliditetom u BiH.

Austrian Development Cooperation i Light for the World su finansirali izradu ove web stranice With funding from Austrian Development Cooperation Light for the World